Calendrier

Ο Δημήτρης Ιωακειμίδης (Jo Di) στη Σητεία και τον Αγιο Νικόλαο

L'Evénement

Στο δρόμο, με τον κόσμο!

29/5: στις 13:00 υποψήφιες/υποψήφιοι της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά θα βρίσκονται Στη Σητεία και τον Αγιο Νικόλαο.

Την Τετάρτη 29 Μάη θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε, να γνωριστούμε και να συζητήσουμε στη Σητεία και τον Αγιο Νικόλαο, εν όψει των Ευρωεκλογών.
 
Ο Δημήτρης Ιωακειμίδης (Jo Di) - υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ενωτική πρωτοβουλία ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά - θα βρίσκεται στην Κρήτη με το εξής πρόγραμμα:

- Τετάρτη 29 Μάη: Σητεία και Άγιος Νικόλαος
Στις 13:00 θα επισκεφθεί το Νοσοκοµείο Αγίου Νικολαου όπου και θα υπάρξει συνάντηση και ενηµέρωση από τον Σύλλογο Εργαζοµένων του Νοσοκοµείου για τα προβλήµατα που αντιµετωπίζουν τα Νοσοκοµεία σε όλο το Λασιθι.   
Κατόπιν στις 16:00 θα βρεθεί στη Σητεία όπου θα επισκεφθεί τον Ναυτικό Όµιλο Σητείας (Ν.Ο.Σ.) και θα συνοµιλήσει µε αθλητές και προπονητές. 
Στις 17:00 θα γίνει ανοιχτή συνάντηση και ενηµέρωση στο καφέ «ΚΑΦΕ» µε πολίτες , φορείς της πόλης, µε µέλη της επιτροπής αγώνα Σητείας κατά των ΒΑΠΕ αλλά και µέλη της Συντονιστικής επιτροπής για το Νοσοκοµείο Σητείας.
- Πέμπτη 30 Μάη: Ρέθυμνο και Χανιά
- Παρασκευή 31 Μάη: Ηράκλειο

Παίρνουμε θέση για την ειρήνη, τη δημοκρατία, το περιβάλλον, την εργασία, τα ανθρώπινα δικαιώματα. Παίρνουμε θέση για το μέλλον μας στην Ευρώπη.

Ας είμαστε εκεί!

 

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Souhaites-tu être tenu(e) informé(e) des futures actions de DiEM25 ? Inscris-toi ici.

Quand
29/05/2024 @ 06:00 EST
Σητεία & Αγιος Νικόλαος @ Σητεία & Αγιος Νικόλαος, Grèce
Organisateur
ΜέΡΑ25 Contact
Public
Public
Type d’événement
Discours

Situation géographique

Σητεία & Αγιος Νικόλαος