Υποψήφια Κιλκίς

Μαλιάρα Δέσποινα

ΑΝΕΡΓΗ

Γεννήθηκα το 1960 στον Βαπτιστή Κιλκίς απο γονείς αγρότες,ο πατέρας μου έχασε τη ζωή του στα 25 του χρόνια, στο λατομείο πέτρας στο Κιλκίς και η μητέρα μου μετά από αυτό έφυγε μετανάστρια στη Γερμανία, μεγάλωσα με τους γονείς της μητέρας μου, δύο βαθιά δημοκρατικούς ανθρώπους με αριστερές καταβολές, οι οποιοί και επηρέασαν την πορεία μου.

Δραστηριοποιήθηκα ως ελευθ.επαγγελματίας Λογίστρια-Φοροτεχνικός επί σείρα ετών.

Εργάστηκα στην Διεύθυνση Μεταφορών Δυτ.Θεσ/νικης

Σπούδασα (με την μέθοδο elearning 4 ετούς φοίτησης) στην Ειδική αγωγή & τις Μαθησιακές Δυσκολίες.

Σήμερα φοιτώ στο ΕΑΠ στην Δημοσ.Διοίκηση.

Εχω παντρευτεί κι έχω έναν γιό.

Από νεαρή ηλικία με διακατέχει το αίσθημα της δικαιοσύ-νης, μέλος των μαθητικών συμβουλίων με δράση & αγώνες.

Οργανώθηκα στην ΚΝΕ το 1981 υπήρξα μέλοςκαθοδήγησης σε εργασιακά θέματα στην οργάνωση Αμπελοκήπων,αποχώρησα το 1988 από το ΚΚΕ γιατί δεν συμφωνούσα με κάποιες αποφάσεις.

Μέλος της ΕΣΑΚ, αντιπρόεδρος του συλ.λογιστών στην μεταβατική περίοδο του, ως νέο μέλος του εργατικού Κέντρου Θεσ/νίκης, καθώς και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Ένωσης Φοροτεχνικών ελεύθερων επαγγελματιών.

Μέλος & πρόεδρος των Δ.Σ.συλλ. γονέων & κηδεμόνων, με ενεργό δράση, από την έναρξη της σχολικής ζωής του παιδίου μου μέχρι και την αποφοίτηση του.

Μέλος με ενεργό δράση της κίνησης ενερών πολιτών Ευόσμου.

Η δράση και η αποχώρηση βουλευτών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ πριν τη υπογραφή του 3ου μνημονίου, κίνηση που με βρήκε απόλυτα σύμφωνη, με έκανε να έρθω πιο κοντά στην πολιτική τους δράση. Και ειδικότερα στην πολιτική κίνηση που δημιούργησε ο Γιάνης Βαρουφάκης και οι συνοδυπόροι του κι έτσι βρέθηκα κι εγώ μέλος του ΜέΡΑ25.

Μου έγινε η πρόταση να κατέβω υποψήφια στην ιδιαίτερη πατρίδα μου το Κιλκίς και το θεώρησα τιμή μου να συμπορευθώ μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψηφιούς μου, δίνοντας έναν τίμιο εκλογικό αγώνα με το μέγιστο των δυνατοτήτων μου.