Υποψήφιος Α' Ανατολικής Αττικής

Τρύφος Δημήτρης

Νέος Βουτζάς (Δήμος Μαραθώνα)Greece

Γιατρός-Γυναικολόγος

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1961. Σπούδασα στην Ιατρική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και ειδικεύτηκα στη Μαιευτική Γυναικολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Μετεκπαιδεύτηκα στις ΗΠΑ. Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην υπογονιμότητα (ΑΠΘ).
Υπηρέτησα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών σαν διευθυντής γυναικολογικής κλινικής για 10 χρόνια. Οραματίστηκα, ίδρυσα και διεύθυνα για 5 χρόνια την κορυφαία μονάδα θεραπείας υπογονιμότητας στον δημόσιο τομέα.
Αποστρατεύτηκα το 2022 με τον βαθμό του Υποναυάρχου.
Διατηρώ Γυναικολογικό ιατρείο στην Αθήνα και στην Νέα Μάκρη (Ανατολική Αττική) και προσφέρω ιατρικές υπηρεσίες σε ανασφάλιστους και μετανάστες.
Κατοικώ στον Νέο Βουτζά (Δήμος Μαραθώνα).
Ενδιαφέρομαι για την οργάνωση δομών υγείας, την παροχή βοήθειας και υπηρεσιών υγείας σε ααθενείς και ηλικιωμένους συνανθρώπους μας στο σπίτι, τον εθελοντισμό και τον αθλητισμό. Είμαι μαραθωνοδρόμος και συμμετέχω τα τελευταία 20 χρόνια στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Έχω όραμα και στόχο την δημιουργία Δημόσιου νοσοκομείου Ανατολικής Αττικής.
Είμαι παντρεμένος, η σύζυγος μου Γεωργία είναι ψυχολόγος, με δύο παιδιά, ο Μιχάλης είναι γιατρός, ειδικευόμενος στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο και ο Στάθης οικονομολόγος, υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα.