Γίνε μέλος!

Το ΜέΡΑ25 είναι ένας πολιτικός φορέας, αναπόσπαστο κομμάτι του διεθνικού κινήματος DiEM25, έχοντας έναν συγκεκριμένο στόχο: την απόδραση της Ελλάδας από το καθεστώς της χρεοδουλοπαροικίας.

Κάθε Έλληνας πολίτης μπορεί να γίνει μέλος. Το να γίνεις μέλος θα πάρει λιγότερο από ένα λεπτό.

Ως πλήρες μέλος θα μπορείς να:

  • συμμετέχεις σε δράσεις και πρωτοβουλίες χάραξης πολιτικής
  • συμβάλλεις στη διαμόρφωση εκστρατειών σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας σε εσωτερικές δημοκρατικές διαδικασίες
  • ενημερώνεσαι για τις δραστηριότητες και τις προσεχείς εκδηλώσεις του κόμματος
  • συνδέεσαι με ομοϊδεάτες, διαδικτυακά μέσω του φόρουμ και αυτοπροσώπως μέσω τοπικών ομάδων, των Ομάδων Ανυπακοής
Η συνδρομή για το πλήρες μέλος του ΜέΡΑ25 είναι 5 ευρώ το μήνα σε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ βάση. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη συνδρομή στην επόμενη σελίδα. Εάν προτιμάτε να είστε συνδεδεμένο μέλος αντί για πλήρες (δηλαδή να λαμβάνετε ενημερώσεις αλλά να μην συμμετέχετε σε ψηφοφορίες), χρησιμοποιήστε αυτή τη φόρμα.

Ετοιμοι; Πάμε!

Βασικά Στοιχεία

Αντιλαμβάνομαι πως με την εγγραφή μου ως μέλος, συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου του ΜέΡΑ25, συγκεκριμένα δίνοντας στο ΜέΡΑ25 άδεια να αποθηκεύσει τα δεδομένα που παρέχω στην παρούσα φόρμα και να με κρατά ενήμερο για νέες ψηφοφορίες και άλλους τρόπους συμμετοχής ως μέλος του ΜέΡΑ25.

Προαιρετικά πεδία

Τα παρακάτω πεδία είναι προαιρετικά. Θα χρησιμοποιηθούν π. χ. για να σ' ενημερώσουμε για τις ομάδες DiEM25 της περιοχής σου και για ευκαιρίες να γνωρίσεις τους ιδρυτές του DiEM25, καθώς και για εσωτερική στατιστική χρήση.

Γίνε Μέλος Ομάδων

Σημαντική σημείωση: Αν θέλετε να βοηθήσετε στην ανάπτυξη προτάσεων πολιτικής ή να οργανώσετε τοπικές ομάδες του DiEM και τοπικές εκδηλώσεις, παρακαλούμε μην αρκεστείτε σ' αυτή τη φόρμα εθελοντή αλλά επισκεφθείτε τη σελίδα των ομάδων και το φόρουμ.

Εθελοντισμός

Το παρακάτω αφορά μόνο μέλη που θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο τους για το DiEM25.

Μπορώ να βοηθήσω με:

Το ΜέΡΑ25 είναι ο εκλογικός βραχίονας του DiEM25 στην Ελλάδα και γι' αυτό το λόγο όποιος γίνεται μέλος του ΜέΡΑ25 γίνεται αυτόματα μέλος του DiEM25.
Τα δεδομένα σου είναι ασφαλή μαζί μας. Δες την Πολιτική Απορρήτου μας.


Σύνδεση
Δεν λάβατε οδηγίες επιβεβαίωσης;
Πολιτική Απορρήτου