Kalendář

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Akce

Στο δρόμο, με τον κόσμο!

16/5: στις 20:00 υποψήφιες/υποψήφιοι της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

Η ενωτική πρωτοβουλία ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά Θεσσαλονίκης καλεί όλες και όλους στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου (Αγγελάκη 1), την Πέμπτη 16 Μάη, στις 20:00.

Σε μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, με παρεμβάσεις υποψηφίων που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό μας, με πλούσια μουσική με τους TWO | Νίκο Ντουνούση και Βασίλη Παπαδόπουλο και ελαφριά εδέσματα, εγκαινιάζουμε το κέντρο της προεκλογικής μάχης στη Θεσσαλονίκη — ένα εκλογικό κέντρο που θα είναι ανοικτό για να υποδέχεται όλους τους συμπολίτες μας που θέλουν να συζητήσουν μαζί μας, να ανταλλάξουμε απόψεις, να μας πουν τη γνώμη τους. Δίνουμε τη μάχη των ευρωεκλογών με αισιοδοξία, για μια ισχυρή, αριστερή αντιπολίτευση στο Ευρωκοινοβούλιο, σε μια εποχή οικονομικής αβεβαιότητας και γεωπολιτικής αστάθειας στην Ευρώπη.

Σας περιμένουμε αυτήν την Πέμπτη (16/5) στις 20:00 στην Αγγελάκη 1 για να εγκαινιάσουμε το εκλογικό μας κέντρο με μουσική, φαγητό, ποτό και καλή διάθεση.

Ας είμαστε εκεί!

 

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Chcete být informováni o akcích DiEM25? Zaregistrujte se zde.

Kdy
16/05/2024 @ 13:00 EST
Kde
Εκλογικό Κέντρο @ Θεσσαλονίκη, Řecko
Pořadatel
ΜέΡΑ25 Contact
Publikum
Pro veřejnost
Typ události
Projev

Místo

Εκλογικό Κέντρο

Αγγελάκη 1