Regjistrohu për të marrë lajmet e fundit mbi planet dhe aktivitetet tona

DiEM25 Newsletter

Regjistrohu për të marrë lajmet e fundit mbi planet dhe aktivitetet tona

Çfarë është DiEM25?

DiEM25 është një lëvizje transnacionale me një qëllim të thjeshtë por radikal: të demokratizojë Evropën!

Të bëhesh anëtar

Anëtarët marrin të drejta vote në politikëbërje dhe ndihmojnë në vendosjen e drejtimit të lëvizjes. Bashkohu me DiEM25

 

Abonimi në buletinin tonë është falas dhe i hapur për qytetarët e çdo vendi. Ju lutemi shtoni adresën info@diem25.org në listën e sigurt të klientit tuaj të postës elektronike në mënyrë që buletini ynë të mos vendoset në dosjen tuaj të hedhurinave. Të dhënat tuaja janë të sigurta me ne. Shikoni Politikën tonë të Privatësisë.